WELKOM bij CREA10 - Crea10

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

NEDERLANDS..FRANS..ENGELS

WELKOM BIJ CREA10 WORKSHOPS
Zullen we een bakje doen? Elkaar ontmoeten, nieuwe mensen leren kennen bij een bakje koffie/thee met wat lekkers?
Even weg uit de dagelijkse sleur, je hoofd leegmaken door even creatief bezig te zijn? Kom dan gezellig langs bij Crea10 Café!
Tijdens onze workshops maken we iets creatiefs. We leggen materialen klaar, waarmee je zelf mag werken óf je volgt de stappen waarmee wij gewerkt hebben, voel je vrij om te doen wat jij wilt! Inclusief koffie, thee met wat lekkers en gebruik van de materialen die nodig zijn.
Je gaat naar huis met wat je gemaakt hebt om thuis van te genieten of uit te delen!

OVER MIJ

Ik ben Tineke en voor de bekenden Tien oftewel 10, vandaar Crea10. Ik kom van oorsprong uit Den Haag, jaja die mooie stad... en sinds 2019 run ik samen met mijn man Glamping Les Arbres in het mooie Bourgogne in de landelijke plaats Cronat.

Al sinds mijn kindertijd was ik creatief bezig. Na vele workshops te hebben gevolgd, naast een leuke job in het runnen van onze Glamping Les Arbres heb ik nu dus de stap gezet om van mijn hobby in de rustige wintertijd mijn werk te maken door het geven van workshops! Het ontspannen bezig zijn en in staat zijn mooie dingen te maken wil ik graag met jullie delen! Van harte welkom bij Crea10.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops op de website, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

EMAIL: CREA10WORKSHOPS@GMAIL.COM
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu