KENNISMAKEN met CREA10 - Crea10

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


EVEN VOORSTELLEN

Wij zijn Willem en Tineke en komen uit Nederland. Al jaren was ons beider droom om in het buitenland te wonen en te werken en met de aankoop van Les Arbres in juni 2019 is deze droom voor ons uitgekomen.
We kochten het perceel en na de nodige werkzaamheden te hebben verricht om het helemaal naar onze zin (én die van de gasten!) te maken kunnen wij u nu van harte uitnodigen om dit avontuur samen met ons te delen.
OVER WILLEM

Willem is altijd ondernemer geweest van reclamebedrijf tot cateringbedrijf, maar weet ook van wanten in de keuken. Koken en vooral bakken is Willem zijn specialiteit en heeft vele workshops meegelopen bij bekende cateringbedrijven, bakkerijen en patisserieën. In onze Bistro Les Arbres verzorgd Willem de kook- en bakkunsten in ons glampingseizoen.

OVER TIEN

Tineke was altijd al creatief bezig. Na vele workshops te hebben gevolgd, naast een leuke job in het runnen van onze Glamping Les Arbres heb ik nu dus de stap gezet om van mijn hobby in de rustige wintertijd mijn werk te maken door het geven van workshops! Het ontspannen bezig zijn en in staat zijn mooie dingen te maken wil ik graag met jullie delen! Van harte welkom bij Crea10.

Wij heten u van harte welkom en hopen u te mogen begroeten bij Crea 10 Workshops bij Glamping Les Arbres!

Willem & Tineke


EMAIL: CREA10WORKSHOPS@GMAIL.COM
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu